Firebladinterior

Homestyling

Öka värdet på din bostad, locka fler potentiella köpare och sälj din bostad snabbare. Vi stylar och skapar en varm känsla i din bostad inför din bostadsaffär — allt för att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna till en lyckad försäljning.

IMG 1829 scaled

Mikro

För dig med ett öga för inredning men vill ha ett professionellt intryck av oss till foto och/eller visningsstyling. Mikrostyling vänder sig främst till dig som vill ha hjälp med styling av det som redan finns i hemmet. Samt ni som gärna vill komplettera med egna inköp men ändå få hemmet stylat av oss. I detta alternativ stylar vi med bostadens befintliga möblemang och inredning och kompletterar alltid med färska snittblommor, frukt och grönt och/eller nybakat.

Mikro Styling vänder sig främst till dig som vill ha hjälp med styling av det som redan finns i hemmet. Samt ni som gärna vill komplettera med egna inköp men ändå få hemmet stylat av oss.

I detta alternativ stylar vi med bostadens befintliga möblemang och inredning och kompletterar alltid med färska snittblommor, frukt och grönt och/eller nybakat.

I styling Mikro ingår bostadsbesök av oss efter vårt konsultationsmöte. Om ni väljer  foto och visningstyling i samma paket utförs det två bostadsbesök och det tillkommer en extra kostnad.

IMG 1619 scaled

Poppis

Poppisstyling är den populäraste homestylingen på marknaden och har därav fått namnet. En Poppis styling kan variera i pris beroende på bostadens boarea och inredning. Oavsett ingår alltid inhyrning av möbler och/eller dekoration beroende på vad vi tillsammans kommer fram till. Ni guidar oss rum för rum och vi konstaterar vad som behövs göras, användas och plockas bort inför försäljningen. Poppis stylingen utförs innan fotografering, vi kompletterar och sammanställer hemmet i färg och form med inredning och exponering, som ni hyr av oss under försäljningsprocessen. Det skapas en härlig unik miljö — allt för att lyfta bostaden till sin rätta potential.

I styling Poppis ingår en konsultation och stylingutförande på en till två dagar samt uthyrning av inredning och dekoration. Hämtning av styling efter såld bostad sker inom tre månader från utförd styling. Färska råvaror som bland annat snittblommor och grönsaker ingår i priset.

Om ni vill ha en styling inför visningen av bostaden tillkommer en kostnad.

IMG 1836 scaled

Alfa

I vår Alfa styling utgår vi från en helt tom bostad och inreder den utefter byggstil och karaktär. Det är lättare för eventuella köpare att uppfatta bostadens storlek och möjligheter när en lägenhet är stylad. Vi arbetar fram ett enhetligt och levande uttryck som ger fritt spelrum för besökarens egna planer. Ett brett intryck framhäver bostadens finaste möjligheter och ger rätt köpare ett större intresse av bostaden.

I styling Alfa ingår en konsultation och stylingutförande på en till två dagar innan fotografering samt uthyrning av inredning och dekoration. Hämtning av styling efter såld bostad sker inom tre månader från utförd styling. Vi rekommenderar konstgjorda färskvaror av plast om ingen kan vattna blommorna under försäljningsprocessen. Vid önskemål om färska råvaror tillkommer en kostnad.

Om ni vill ha en styling inför visningen av bostaden tillkommer en kostnad.