Firebladinterior

Inredning

Ska du inreda ett helt hus? Eller en mindre lägenhet? Vi finns här för dig! Vi går igenom din bostad rum för rum och anpassar möblemanget så det passar just din stil och bostad.

IMG 1836 scaled

VIP

Känner ni att tiden för att bli klara med ert hem inte räcker till? Eller har ni helt enkelt kört fast i val och möjligheter i den stora inredningsvärlden och behöver ett snabbare och enklare resultat? Då är Fireblad VIP den utmärkta tjänsten för er! Vår tjänst innebär att förbättra din hemmamiljö-känsla på bästa sätt utifrån dina personliga behov,  önskemål och budget. Vi börjar med att boka in ett möte hos er om max fyra timmar, där vi går igenom era idéer och önskemål samt förväntningar för inredningshjälp av oss. Vi går lugnt och metodiskt igenom de ytor och rum ni vill ha hjälp med — sedan sätter vi oss tillsammans och gör upp en tid- och budgetplan. 
IMG 4421

Max

Här erbjuder vi den absolut största tjänsten inom Inredning. Fireblad VIP Max innebär att vi på Fireblad Interiör inreder er totala bostad, utefter era personliga behov och önskemål. Vårt första möte med er är en genomgång av era personliga erfarenheter och de kunskaper ni har kring inredning samt vad inredning innebär för er. Vi sammanställer en helhetsplan utefter smak, stil, budget och tid.
Brinnande ljus på ett bord med vit duk.

Mini

Inredning Mini riktar sig till er som önskar tips och råd för förbättring av er befintliga heminredning, en liknande inredningskonsultation som man får inför försäljning av en bostad. Vet ni med er att ni bara vill ha en konsultation som endast innehåller tips och råd i ert hem av oss, så bokar vi enkelt in ett möte där tjänsten innebär att vi endast kommer på ett hembesök. När vi är klara lämnar vi er med en hel del tips och råd som ni noterat och tagit till er under genomgången av er bostad. Resultatet av tjänsten ger er möjlighet att inreda utifrån er tid och budget.

Vi skapar hem

Vi hjälper dig inreda ditt hem så det passar just dig och dina förutsättningar.